Изпращане на личен багаж от България до Англия

Пратките трябва да са опаковани здраво и сигурно. Приетият багаж се съхранява в наш склад в София и се товари на първия възможен курс за Англия.


Изпращане на личен багаж от България до Англия

dostavka-anglia.com

За да изпратите багаж от България до Англия


1. Можете да донесете пратката лично в някой от нашите офиси. На Ваше разположение са офисите ни в София, Пловдив, Варна и Благоевград.

 2. Можете да изпратите Вашия личен багаж и по Еконт. Условията можете да видите по-долу.

ЗАБРАНЕНО ЗА ИЗПРАЩАНЕ:

След напуснането на “Европейски съюз” от страна на Великобритания към пратките забранени за изпращане се добавят и ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА!

Алкохол, наркотици, оръжия, цигари и тютюневи изделия, мед, вилици, ножове, брадви, мачете, човешки органи, стоки, които са откраднати, присвоени, придобити с насилие или по друг престъпен начин, артикули, опасни за човешкия живот и здраве, както и всички и всякакви артикули, забранени за притежание или използване съгласно българското и английското законодателство. Потребителите нямат право да поставят монети, банкноти, парични знаци, чекове за пътуване, предмети представляващи ценност за подателя, платина, злато, сребро, обработени или необработени скъпоценни камъни и други ценни предмети

Абсолютно всеки багаж се проверява преди натоварването му. Задържаме единствено стоки, които са сред забранените за превозване, останалата част от багажа се изпраща.

КОНФИСКУВАНИТЕ ПРЕДМЕТИ И ВЕЩЕСТВА СЕ УНИЩОЖАВАТ!!!

Еконт

Изпращане на багаж от офис на Еконт до Англия


1. Пратката трябва да е пакетирана и надписана с името, телефона и адреса на получателя в Англия.

* Трябва да бъде попълнена митническа декларация CN23 и залепена върху всяка една пратка.

* В случай, че пратката  е до офис Манчестър, трябва да бъде надписано върху пратката.

* пример:  До офис Манчестър.

* Ако пратката не бъде надписана по подразбиране ще бъде изпратена до офис Лондон.

* При обемни и нестандартни пратки трябва да изпратите предварително запитване на мейл: 
ivo.rainov@gmail.com ; 
dostavka.anglia@gmail.com 

1. След като пратката е подготвена за транспорт трябва да я предадете в офис на Еконт или да заявите куриер да я вземе от посочен от вас адрес.

2. В пратката не трябва да се съдържат забранени стоки описани в Закон за пощенските пратки по чл. 90 и чл.91 .
В случай ,че има забранени предмети или вещества в пратката , контрабандата се задържа а останалия багаж се изпраща по направление.
КОНФИСКУВАНИТЕ ПРЕДМЕТИ И ВЕЩЕСТВА СЕ УНИЩОЖАВАТ!!!

3. Пратката се изпраща до фирма “ТИ ДЖИ ЕНЕРДЖИ ЕООД“- Доставка от Англия!
Транспортът до гр.София е за сметка на изпращача!!!

4. Получателя може да плати транспорта от София до Великобритания, но транспорта до София се поема от изпращача! Възможно е и изпращача да заплати цялата пратка от офис на Еконт до София и след това до Великобритания.
Ако изпратената сума от вас не съотвества на нашия ценоразпис получателя доплаща разликата!

5. Служителите в куриерска фирма ЕКОНТ нямат нищо общо с Доставка от Англия! За повече информация или рекламации звънете на този телефон:
0887 566 338.

6. Надписване на пратката: Всяка една пратка трябва да бъде надписана с имена, английски телефон и офис за получаване. Ако пратката е за доставка до адрес, записвате адреса! Доставки до адрес в Лондон се изпълняват само от централен склад Лондон. Преди изпращането на колета да се провери крайната дестинация на пратката за останалата част от Великобритания!